Menu

Učlanite se u Baby Centar CLUB i uštedite!


Učlanite se u klub i preuzmite Baby Centar karticu s kojom ćete imati pravo na posebne pogodnosti koje klub nudi svojim članovima i njihovim mališanima

 

Kupovina s uštedom

Svaki kupac Baby Centra, realizacijom kupovine proizvoda u minimalnom iznosu od 20,00 KM ostvaruje mogućnost da postane član Baby Centar kluba. Potpisom pristupnice i postankom člana Baby Centar kluba uz prvu kupovinu, automatski se dodjeljuje pripadajući broj  Baby Centar zvjezdica.

Svaka naredna kupovina, u bilo kojem iznosu, donosi kupcu pripadajući dio zvjezdica u omjeru 1 KM = 1 Baby Centar zvjezdica. Baby Centar zvjezdice se automatski  akumuliraju na kartici kupca.

Baby Centar zvjezdica ima vrijednost od 0,05 KM.

 

Svi navedeni boniteti se moraju iskoristiti u jednoj kalendarskoj godini, što znači do 31.12. tekuće godine. Na početku svake nove kalendarske godine, ukupna se vrijednost ponovno postavlja na 0 (nula).

Računi sa već uračunatim iznosom redovnog popusta i drugim bonitetima nemaju pravo pridruživanja iznosu na Baby Centar karticu.

 

Informacije o klubskim cijenama

Za besplatno primanje obavijesti o klubskim cijenama, akcijama i ostalim pogodnostima u trgovinama ostavite mail adresu za newsletter na web stranici ili nas pratite na facebook ili instagram profilu.