Menu

Baby Centar
BABY CENTAR otvoren je 2009. godine u Sarajevu gdje smo prateći svjetske trendove kreirali jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve potrebno  za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta. Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako “težak posao”. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih I najtežih poslova, to znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u BABY CENTRU budemo ona desna ruka koja uvijek treba jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe svakodnevno uvodimo novitete, edukujemo osoblje, te pratimo trendove. Još na samom početku naši partneri prepoznali su naš rad tako da u našem asortimanu nudimo proizvode vodećih svjetskih brendova.

 

Vizija

BABY CENTAR ima viziju da raste zajedno sa svojim prvim malim prijateljima i da postane sinonim za porodicu i zdravo odrsatanje.