Menu

Baby Centar
Prvi BABY CENTAR otvoren je davne 2009 godine u Sarajevu gdje smo prateći svjetske trendove kreirali jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve potrebno  za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta. Vodeći svjetski brendovi prepoznali su patnera u BABY CENTAR konceptu te smo pažljivim izborom kvalitetnih i kreativnih proizvoda uz stalnu edukaciju BABY CENTAR prodajnog  tima postali mjesto koje su roditelji prepoznali kao najkvalitetniju i najsigurniju adresu kupovine za svoju djecu.  

 

BABY CENTAR rastao je zajedno sa svojim prvim malim prijateljima i brzo napravio svoje prve korake u Tuzli i Banja Luci te prihvatio izazove moderne tehnologije, kreirajuci web prodaju za cjelokupni prodajni program.

 

BABY CENTAR i danas želi da uči i da raste....ljubaznim osmjehom i stručnim pristupom naših prodavača želimo ispuniti sve Vaše želje i potrebe. Osim najkvalitetnijih i najsigurnijih proizvoda  nudimo  i stručan savjet kojima želimo omogućiti sretno, sigurno i razigrano djetinjstvo svim nasim malim i velikim prijateljima.