Menu

BELLELLI Bicikl Bibip CITY bijela/crvena

Isporuka: 5-7 dana

108.00 KM
Bellelli B-BIP je siguran, stabilan i lagan bicikl koji nema pedale i idealan je za ispunjenje želje djeteta da bude aktivan i neovisan.
Pomoću bicikla B-BIP dijete će stimulirati i razviti svoj osjećaj za ravnotežu.
B-BIP je dobio njemačko priznanje ""Spiel Gut"". Ovu nagradu donosi vodeće njemačko udruženje za korisnike, kako bi se ocijenio kvalitet i sigurnost igračaka. Preporuka Spiel Gut znači da su ove igračke testirane i da ih pregledaju stručnjaci kako bi dobili pozitivan rezultat.
- 100% proizvedeno u Italiji.
- Podesivo tekstilno sjedište, tekstil se može prati.
- Širok raspon postavki za visinu sjedišta.
- Plastična konstrukcija (posjeduje certifikat o netoksičnosti) , lagan, čvrst i lako se pere.
- Sintetičke neprobojne gume.
- Naljepnice imaju certifikat o netoksičnosti, tako da ih djeca mogu bez problema aplicirati na biicikl.
- Uvijete vijke do kraja kako bi se izbjegle ogrebotine i ozljede.
- Zaključajte ručke kako biste izbjegli gubitak ravnoteže na neravnim površinama.
Bellelli B-Bip istodobno educira i zabavlja. To je prava pedagoška igračka!

Šifra artikla:

16500019

Količina

Napomena: BabyCentar zadržava pravo izmjene cijena kao i uslova ponude u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Detaljnije

Bellelli B-BIP je siguran, stabilan i lagan bicikl koji nema pedale i idealan je za ispunjenje želje djeteta da bude aktivan i neovisan. Pomoću bicikla B-BIP dijete će stimulirati i razviti svoj osjećaj za ravnotežu. B-BIP je dobio njemačko priznanje ""Spiel Gut"". Ovu nagradu donosi vodeće njemačko udruženje za korisnike, kako bi se ocijenio kvalitet i sigurnost igračaka. Preporuka Spiel Gut znači da su ove igračke testirane i da ih pregledaju stručnjaci kako bi dobili pozitivan rezultat. - 100% proizvedeno u Italiji. - Podesivo tekstilno sjedište, tekstil se može prati. - Širok raspon postavki za visinu sjedišta. - Plastična konstrukcija (posjeduje certifikat o netoksičnosti) , lagan, čvrst i lako se pere. - Sintetičke neprobojne gume. - Naljepnice imaju certifikat o netoksičnosti, tako da ih djeca mogu bez problema aplicirati na biicikl. - Uvijete vijke do kraja kako bi se izbjegle ogrebotine i ozljede. - Zaključajte ručke kako biste izbjegli gubitak ravnoteže na neravnim površinama. Bellelli B-Bip istodobno educira i zabavlja. To je prava pedagoška igračka!

Additional Information

Šifra 16500019
Tax Class None
Brand BELLELLI