Menu

BLENDER 4in1 SCF885/01 :: Philips AVENT ::

Isporuka: 2-3 dana

435.00 KM

Kratki opis

Kuhalo na pari i mikser 4u1

Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.
Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom . Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići posudu, preokrenuti i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.
Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe, mahunarki i grudastih tekstura.

Priprema na pari, miješanje, odleđivanje i podgrijavanje vaših domaćih obroka

Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe omogućava pripremu hranjivih domaćih obroka u jednom vrču. Hranu možete poslužiti odmah ili je pohraniti u priloženi spremnik te kasnije podgrijati pomoću jednostavnih funkcija za podgrijavanje i odleđivanje.

Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml
Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam da uštedite dragocjeno vrijeme i planirate unaprijed. Kapacitet posude iznosi 1000 ml, tako da istovremeno možete pripremati do četiri obroka. Jedan obrok možete poslužiti, a preostala tri spremiti u frižider ili zamrzivač.

Čak i kada završite s pripremom obroka, aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe i dalje je vrlo praktičan. Posudu i nož možete prati u perilici posuđa, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, spremnik za vodu jednostavno se čisti i puni te omogućava pripremu hrane čistom parom, svaki put

Obavijest zvučnim signalom
Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Specifikacije:
kapacitet: 1 l za kuhanje krute hrane na pari, 720 ml za miješanje tekućih sastojaka
Posuda za spremanje hrane: 240 ml
Duljina kabla: 70 cm
Potrošnja energije: 400 W
Napon: 220-240 V, 50-60 Hz

Šifra artikla:

SCF885_01

Količina

Napomena: BabyCentar zadržava pravo izmjene cijena kao i uslova ponude u svakom trenutku i bez prethodne najave.