Menu

Bočica anti colic 260ml - Philips AVENT

Isporuka: 2-3 dana

19.95 KM

Šifra artikla:

SCF813_14

Količina

Napomena: BabyCentar zadržava pravo izmjene cijena kao i uslova ponude u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Pomaže u smanjenju kolika, nadutosti i refluksa*
Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani
- 1 bočica
- 9 oz / 260 ml
- Sisač sa sporim protokom
- 1 m+

Mlijeko zadržava unutra, a zrak pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano
Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, poboljšati probavu te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za vas i vaše dijete.

Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka
Naš jedinstveni ventilski umetak AirFree™ odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost.

Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir*
Klinička istraživanja pokazala su da Philips Avent bočica smanjuje kolike i nemir*. Kako? Ventil u sisaču sprječava nakupljanje vakuuma dok dijete pije, omogućujući neometano hranjenje. To može pomoću u smanjenju kolika, nadutosti, pljuckanja i podrigivanja.

Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree™ sastoji od jednog dijela
Ventilski umetak AirFree™ lako se može sastaviti s bilo kojom Philips Avent bočicom za sprječavanje kolika i bočicom Classic+. Osim toga, čišćenje je jednostavno zahvaljujući širokom grlu bočice i samo nekoliko dijelova.

Jednostavan za uporabu
Kako biste započeli, napunite bočicu mlijekom, postavite ventilski umetak AirFree™ preko ruba i postavite sisač. Bočicu jednom nagnite prema dolje kako biste napunili sisač i spremni ste. Prilikom hranjenja pazite da ventilski umetak AirFree™ bude na vrhu. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za lakše hranjenje u uspravnom položaju.

Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega
Philips Avent bočicu za sprječavanje kolika možete upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega. Ventilski umetak AirFree™ kompatibilan je s našim Philips Avent bočicama za sprječavanje kolika od 4 oz / 125 ml, 9 oz / 260 ml i 11 oz / 330 ml te s bočicama Classic+.

Oblik sisača dizajniran je za sigurno zahvaćanje
Oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje, a rebrasta tekstura pomaže u sprječavanju savijanja kako bi hranjenje bilo neometano i ugodno.

Dostupni su sisači s različitim brzinama protoka
Kako beba raste, mijenjaju se njezine potrebe za pijenjem. Odaberite sisač s brzinom protoka koji odgovara djetetovom razvoju. Philips Avent bočice za sprječavanje kolika i bočice Classic+ mogu se upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega, ali moraju se upotrebljavati samo s Philips Avent sisačima za sprječavanje kolika i Classic+.

Kombinirajte i usklađujte s drugim Philips Avent proizvodima
Svoj asortiman bočica za sprječavanje kolika dizajnirali smo tako da se gornji i donji dijelovi mogu lako kombinirati i usklađivati. Na taj način lako možete prijeći s bočice na čašicu za pomoć pri prelasku s bočice, na čašice za lakše pijenje uz manje dijelova.

Additional Information

Šifra SCF813_14
Tax Class None
Brand Philips AVENT