Menu

Magična bočica PREMIUM 260 ml 12m+ :: Philips AVENT ::

Isporuka: 2-3 dana

23.15 KM
Lak prelazak s bočice na čašicu:
Sip no drip
9 oz / 260 ml
12+ mjeseci
Tvrdi kljun

Usnik pod uglom dizajniran je da maloj djeci olakša prvo pijenje bez prekomjernog naginjanja glave prema natrag.

Meke drške za male ruke - Drške će pomoći vašem djetetu da drži čašicu i samostalno iz nje pije. Gumirane su kako bi omogućile jednostavno držanje malim rukama i nisu skliske.

Ova čašica izrađena je od materijala koji ne sadrži BPA

Svi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa. Proizvod se može sterilizirati u PhilIps Avent električnom ili sterilizatoru za mikrovalnu,ili prokuhati u ključaloj vodi 5 minuta.

Nema curenja! Mame su potvrdile! Novi ventil brine se da voda curi samo kada dijete pije iz usnika.

Jednostavno skinite ventil i čašica za lakše pijenje postaje čašica sa slobodnim protokom. Kompatibilne s bočicama Natural (osim staklenih bočica) i svim Philips Avent čašicama (osim čašice za pijenje Natural).

Higijenski poklopac štiti čašicu od prljavštine na putovanjima.

Šifra artikla:

SCF753_05

Količina

Napomena: BabyCentar zadržava pravo izmjene cijena kao i uslova ponude u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Detaljnije

Lak prelazak s bočice na čašicu: Sip no drip 9 oz / 260 ml 12+ mjeseci Tvrdi kljun Usnik pod uglom dizajniran je da maloj djeci olakša prvo pijenje bez prekomjernog naginjanja glave prema natrag. Meke drške za male ruke - Drške će pomoći vašem djetetu da drži čašicu i samostalno iz nje pije. Gumirane su kako bi omogućile jednostavno držanje malim rukama i nisu skliske. Ova čašica izrađena je od materijala koji ne sadrži BPA Svi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa. Proizvod se može sterilizirati u PhilIps Avent električnom ili sterilizatoru za mikrovalnu,ili prokuhati u ključaloj vodi 5 minuta. Nema curenja! Mame su potvrdile! Novi ventil brine se da voda curi samo kada dijete pije iz usnika. Jednostavno skinite ventil i čašica za lakše pijenje postaje čašica sa slobodnim protokom. Kompatibilne s bočicama Natural (osim staklenih bočica) i svim Philips Avent čašicama (osim čašice za pijenje Natural). Higijenski poklopac štiti čašicu od prljavštine na putovanjima.

Additional Information

Šifra SCF753_05
Tax Class None
Brand Philips AVENT