www.babycentar.ba

Telefon: 033 260 725 ili e-mail: info@babycentar.ba

OBAVIJEST ZA KUPCE

Igračka TINY LOVE Okretna zvečka

šifra modela: 00743 bar kod/serija: 7290108860382, 1100700046/33311007; proizvedeno: Kina

Proizvođač: Tiny Love Ltd, Dorel Juvenille Group, ZDA

Ustanovili smo da je igračka Okretna zvečka, model 00743, bar kod 7290108860382 nesigurna za korištenje. Analizom igračke ustanovljeno je da igračka proizvodi zvuk koji može prouzrokovati oštećenje sluha kod djece.

Modeli ovih igračaka su prodavani u poslovnicama Baby Centra u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci.

Ukoliko posjedujte ovu igračku, molimo Vas da je odmah prestanete koristiti. Vratite proizvod distributeru na prodajnom mjestu gdje ste ga kupili, kako biste dobili zamjenski proizvod ili potpuni povrat novca.

Ukoliko imate dodatna pitanja kontaktirajte uvoznika/distributera Italgroup d.o.o. na telefon 033 580 320.

Zahvaljujemo Vam se na sudjelovanju i izvinjavamo se za bilo koje neugodnosti koje smo eventualno prouzrokovali.

 

Uvoznik/distributer:

Italgroup d.o.o

Stara cesta bb

71000 Sarajevo, BiH

Stokke

OVLAŠTENI DISTRIBUTER   ZA BOSNU I HERCEGOVINU

„Baby Centar“ je jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve za trudnice, dojilje i djecu od rođenja pa do uzrasta od šest godina. Drugačiji, prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat ovog tipa koji svojim korisnicima nudi edukaciju. Baby Centar je mjesto gdje ćete dobiti savjet, šta je to sve potrebno kako bi  spremno dočekali rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Za sve roditelje koji u ovim najljepšim trenucima žele svojim najmlađim obezbijediti PREMIUM kvalitet, a uz to i biti u trendu, „Baby Centar“ nudi dječiju opremu eminentnog norveškog proizvođača STOKKE čiji je moto "SVE NAJBOLJE U INTERESU DJETETA" (sigurnost, praktičnost i ekologija).

Opširnije: Stokke

Sajam za djecu i porodicu

Baby Centar je bio jedan od izlagača na Sajmu za djecu i porodicu, koji se održao 14. i 15. juna u SD Borik u Banja Luci.

Bila su to dva dana igre i zabave za mališane i sve posjetioce, kojih je prema procjenama Auto-moto saveza RS, bilo između 12 i 15 hiljada.

Sa Vama želimo podijeliti djelić atmosfere sa Sajma kroz galeriju fotografija u nastavku.

Opširnije: Sajam za djecu i porodicu

Vi ste ovdje: Home PRESS & PR