www.babycentar.ba

Telefon: 033 260 725 ili e-mail: info@babycentar.ba

Stokke

OVLAŠTENI DISTRIBUTER   ZA BOSNU I HERCEGOVINU

„Baby Centar“ je jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve za trudnice, dojilje i djecu od rođenja pa do uzrasta od šest godina. Drugačiji, prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat ovog tipa koji svojim korisnicima nudi edukaciju. Baby Centar je mjesto gdje ćete dobiti savjet, šta je to sve potrebno kako bi  spremno dočekali rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

Za sve roditelje koji u ovim najljepšim trenucima žele svojim najmlađim obezbijediti PREMIUM kvalitet, a uz to i biti u trendu, „Baby Centar“ nudi dječiju opremu eminentnog norveškog proizvođača STOKKE čiji je moto "SVE NAJBOLJE U INTERESU DJETETA" (sigurnost, praktičnost i ekologija).

STOKKE proizvodi su dizajnirani i izrađeni na način da potiču sve razvojne faze djeteta kao i stalni kontakt sa roditeljem u svim situacijama, što obezbjeđuje osjećaj istinske sigurnosti kako bi dijete slobodno raslo i razvijalo se. STOKKE proizvodi su inovativni te pružaju pametna i jednostavna rješenja za porodicu i dom. Roditelji i djeca trebaju zajedno da napreduju i rastu, stoga STOKKE nudi sigurna i praktična rješenja  od hranjenja i spavanja, igranja i učenja do šetnje po gradu. STOKKE nudi širok asortiman proizvoda od jedinstvenih Xplory kolica, legendarne Tripp Trapp stolice za hranjenje do kolijevki, krevetića, tzv. kengur nosiljki, kao i drugih veoma praktičnih STOKKE accessoara.

Stokke Xplory su jedinstvena kolica dizajnirana tako da i kada ste „u pokretu“ održite stalni vizuelni kontakt sa vašom bebom. STOKKE XPLORY svojom funkcionalnošću stvara osjećaj sigurnosti i pojačava emocionalnu vezu roditelja i djeteta... http://www.stokke.com/en-ba/stroller/stokke-xplory/product-information.aspx

Stokke Tripp Trapp® jedinstvena stolica koja „raste sa djetetom“. Unikatni proizvod sa jedinstvenim sjedalom koje je podesivo po dubini i visini što omogućuje ugodno i ergonomski ispravno sjedenje za djecu bilo koje dobi. http://www.stokke.com/en-ba/highchair/tripp-trapp-product-concept.aspx
 

DETALJNE INFORMACIJE O SVIM STOKKE PROIZVODIMA MOŽETE PRONAĆI U NAJBLIŽEM BABY CENTRU.

Baby Centar lokacije:

•    Baby Centar Sarajevo –  (ul. Trg djece Sarajeva 1, u BBI centru - 1 sprat)
•    Baby Centar Sarajevo – (ul. Jezero bb; porodilište Jezero GAK),
•    Baby Centar Banja Luka – Mercator (ul. Aleja svetog Save 69)
•    Baby Centar Tuzla – (ul. II korpusa Armije Republike BiH)

www.babycentar.ba
https://www.facebook.com/pages/Baby-Centar/32957 8023720178

Vi ste ovdje: Home PRESS & PR Stokke