Menu

Stokke Sleepi Krevetić Mini Mint Green :: STOKKE ::

Isporuka: 2-3 dana

888.00 KM

Kratki opis

Sleepi koncept kolijevke i krevetića proizvođača Stokke je inovativni sistem kolijevke i krevetića koji raste s vašim djetetom. Kako? Nakon kupovine kolijevke istu možete proširivati kupovinom produžetaka (ekstenzija) prema rastu vašeg djeteta. Na taj način ćete proizvod koristiti do cca 10 godine djetetova života. Od novorođenčeta do djeteta od 10 godina.
Sleepi kolijevka uključuje kolijevku i madrac.

Od rođenja do 7 godine
Sleepi kolijevka – Ušuškano u maminom trbuhu dijete se osjeća sigurno i zaštićeno. Naš je cilj bio isti takav osjećaj ponoviti sa Stokke Sleepi kolijevkom/krevetićem. Kolijevka je mala i okrugla baš kao i mamin trbuh što omogućuje da se Vaše dijete odmara u okolini koja svojom udobnošću podsjeća na gnijezdo. Stokke Sleepi Mini ima točkove kako bi Vaše uspavano dijete što lakše bilo blizu Vas. Stokke Sleepi je proizvod koji se razvija i koji Vaše dijete ne može prerasti. Prilagođava se i nadograđuje prema neprestanim potrebama dijeteta koje raste.

Sleepi koljevka je ovalnog oblika, mekanih linija bez grubih rubova ili vrhova.
Djeca rastu dok spavaju, Stokke Sleepi također

Sleepi koljevka je podesivi krevet koji se može smanjiti ili povećati uz upotrebu dodatnih dijelova. Možete ga koristiti od rođenja dijeteta pa do, otprilike, 7 godine kada se pretvara u 2 moderne stolice.

Bebin prvi krevet
Sleepi kolijevka je za Vašu bebu izvanredan prvi krevet. Širok je 67.2 cm što Vam omogućava da ga slobodno premještate iz sobe u sobu. Lagano okretanje točkića na nogama, koji se mogu i zakočiti, omogućavaju Vam da laganim pokretima uspavate dijete baš kao da je u njihalici.

Osnovni krevet
Sleepi kolijevka proizvođača Stokke može se koristiti kao kolijevka od samog rođenja djeteta. Kako se Vaše dijete razvija i raste možete mu prilagoditi visinu i poziciju kreveta baš onako kako mu odgovara. Kad se Vaše dijete počne samostalno penjati predlažemo da mu maknete jednu stranu ograde radi lakšeg ulaska u krevet. To će mu potaknuti osjećaj samostalnosti.

Junior krevet
Sleepi Junior (165 cm) je udoban krevet namjenjen djeci do, otprilike, 7 godina. Možete ga koristiti i kao praktičnu sofu savršenu za dječju igru (kako biste krevet proširili na veličinu ‘Junior’ potrebno je kupiti dijelove za proširenje – Junior kit).

Madrac
Imajući na umu potrebu za provjetravanjem Stokke Sleepi ima valovitu strukturu i mrežasti pokrov. Obje te karakteristike povećavaju provjetravanje i udobnost. Pokrov madraca proizveden je od 100% pamuka.

Šifra artikla:

221609

Količina

Napomena: BabyCentar zadržava pravo izmjene cijena kao i uslova ponude u svakom trenutku i bez prethodne najave.

Molimo poštovane kupce da prije narudžbe, dostupnost proizvoda provjere pozivom na besplatni broj telefona: 080 02 02 45.