Mame i bebe

8 jeftinih proizvoda za bebe koji djeluju kao da su skupi

Baby Centar bira proizvode na osnovu istraživanja naših urednika i iskustava roditelja u Baby Centar zajednici.

Ponekad kada potrošite više na komad dječije opreme, dobijete dodatnu vrijednost: kvalitetnije tkanine, udobnije podloge i funkcije. Ali ponekad samo potrošite više nego što trebate.
 
Ovi proizvodi za bebe su jeftini. Ali oni imaju sve što vam je potrebno.

Dječija kolica Action duo 2 u 1– FreeON

Sistemi za putovanje lako mogu koštati stotine, pa čak i hiljade maraka, pa je ovaj set po povoljnoj cijeni tako sretno iznenađenje. Action Duo izgleda i radi odlično, ocijenjen vrlo visoko kod korisnika. Uključena autosjedalica jaje je lagana i jednostavan za upotrebu.

FreeON Tuta avion

Djeca vole zanimljive stvari, a tuta u obliku aviona to sigurno jeste. Privlači pozornost i definitivno je zanimljivija od klasičnih. Kad djeca nešto vole, onda to brže i prihvate. I tuta se lako prazni i čisti.

Ergobaby Aura marama

Ovaj jednostavna marama je daleko bolja nego što biste mogli očekivati ​​po tako razumnoj cijeni. Ergobaby Aura marama lako se veže pomoću traka za vezanje. Materijal je lagan i mekan prema osjetljivoj koži vaše bebe. Posebno dobro djeluje na manje bebe, koje se mogu ušuškati uz vaša prsa u udobnom položaju.

Kadica BOLLICINA – CAM

Ova kada je omiljena roditeljima već dugi niz godina, jer je izrađena od visokokvalitetne plastike, dolazi u univerzalnim bojama, a izbočine i sjedalice su udobne. U zavisnosti od uzrasta bebe, možete je kupati u 2 različita položaja – u ležećem i sjedećem.

Za bebe od 0-6 mjeseci preporučuje se ležeći položaj, dok bebe od 6-12 mjeseci mogu sjediti u kadici, a kako bi im bilo udobno predviđeni su nasloni za ruke sa obje strane kadice.

PHILIPS AVENT BABY DECT MONITOR

Neki roditelji žele imati najosjetljiviji video monitor kako bi mogli sjediti i gledati kako im bebini kapci lepršaju, a grudi rastu i padaju. No, druge mame i tate žele jednostavan audio monitor koji je jednostavan za korištenje i radi dovoljno dobro da možete čuti plače li beba dok ste u drugoj prostoriji ili vani. Ovo je takav monitor.

Ruksak diamond – FreeON

Jednostavna i elegantna, ova torba za mame izgleda kao ruksak, pa se niko ne mora osjećati neugodno nositi je sa sobom. Osim toga, FreeON ruksak olakšava pronalaženje vaše opreme: jer ima dosta đepova, pa možete brzo pronaći ono što vam je potrebno. Dolazi i s jastučićem za presvlačenje koji se lako uhvati čak i kad u jednoj ruci imate vrckavu bebu.

Autosjedalica PANORAMIC 0+ (0-36kg) – CAM

Roditelji vole ovu autosjedalicu zbog njene rotacije kako bi lakše smjestili dijete u sjedalicu. Cam autosjedalica Panoramic je namjenjena za grupe 0,1,2,3 (0-36 kg)  što je atraktivno širok raspon težina za autosjedište. Povrh toga, njegov pojas u pet tačaka omogućuje vam podešavanje naslona za glavu i visine pojasa u jednom jednostavnom koraku. Također je i udoban.

FreeON Stolica za hranjenje MINI

Prilagođava se svakoj kuhinji ili kuhinjskoj stolici. Izuzetno se lako čisti, ugodan je za bebe i malu djecu, a kad završite s njom, možete je uzeti za ručku radi lakšeg nošenja te je ponijeti sa sobom na izlet ili do bake.