CYBEX KOLICA -5%

Uživajte u užurbanom gradskom životu, istražujte na otvorenom ili trčite u parku.

Zgrabi popust na Kolica Branda Cybex i osiguraj sigurnu i udobnu ljetnu avanturu svom mališanu

0 days 00 hr 00 min 00 sc

CYBEX Kišobran kolica Beezy Lava Grey

Original price was: 598.00KM.Current price is: 568.10KM.
Ova kompaktna gradska kolica nude agilnost sa dodatnim luksuzom I napravljen je za roditelje koji vole život u pokretu. Novi Beezy je spreman za upotrebu od rođenja – zahvaljujući svom potpuno ergonomskom ležećem položaju.

CYBEX Kišobran kolica Beezy navy blue

Original price was: 598.00KM.Current price is: 568.10KM.
Beezy kolica nudi beskompromisnu udobnost - od samog početka: jer čak i novorođenčad se može udobno nositi sa sobom od samog početka zahvaljujući ravnom ležećem položaju. A zahvaljujući svojoj kompaktnoj preklopnoj veličini, lako se može spremiti kod kuće, za stolom u kafiću ili u ormariću.

CYBEX Kišobran kolica Libelle Nature Green

Original price was: 538.00KM.Current price is: 511.10KM.
Libelle kolica, sada sa sigurnosnim pojasom koji se povlači jednim potezom, jedna su od najkompaktnijih sklopivih kolica na svijetu za udobno putovanje automobilom, vozom i avionom.

CYBEX MIOS Okvir Hardpart Rosegold

Original price was: 1,178.00KM.Current price is: 1,119.10KM.
CYBEX Mios Frame + Seat Hardpart u Chrome Black 2022 može se pohvaliti ažuriranim dizajnom s inovativnom novom funkcionalnošću koja Mios čini još poželjnijim. Njegov lagani okvir čini Mios laganim poput pera, a retro-moderni jezik dizajna nadopunjen je finom, prozračnom mrežicom kako bi se osigurala uravnotežena klima. Novi sustav pojaseva s jednim povlačenjem je nova značajka koja se ističe i donosi veću lakoću za roditelja i veću udobnost za dijete. Prvi u svijetu ovaj koncept pojasa može se precizno namjestiti u nekoliko sekundi samo jednom rukom. Svaki put savršeno pristaje.

CYBEX Okvir ePriam Platinum Matt Black

Original price was: 2,448.00KM.Current price is: 2,325.60KM.
Cybex je nhemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i pre svega fokusu na bezbednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje pre svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbednosti i dizajna što je prepoznato širom sveta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamenljiv član mnogih porodica.

CYBEX Okvir kolica Priam 4.0 Platinum Chrome Black

Original price was: 1,668.00KM.Current price is: 1,584.60KM.
CYBEX Priam Frame + okvir za sjedište u Chrome Black može se pohvaliti ažuriranim dizajnom s inovativnom novom funkcionalnošću koja Priam čini još poželjnijim.

CYBEX Okvir kolica Priam 4.0 Platinum Rosegold

Original price was: 1,768.00KM.Current price is: 1,679.60KM.
CYBEX Priam Frame + okvir za sjedište u Rose Gold može se pohvaliti ažuriranim dizajnom s inovativnom novom funkcionalnošću koja Priam čini još poželjnijim. Priam je napravio revoluciju u industriji kombinirajući bezvremenske elemente dizajna s novim značajkama koje roditeljima čine život još lakšim i ispunjavaju njihova najveća očekivanja.

CYBEX Sjedište kolica Mios Platinum Sepia Black

Original price was: 398.00KM.Current price is: 378.10KM.
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom sveta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamenljiv član mnogih porodica.

CYBEX Sjedište kolica Priam Platinum Mirage Grey

Original price was: 398.00KM.Current price is: 378.10KM.
Čim dođe vrijeme kada vaše dijete može sjediti i ostati u uspravnom položaju, savjet je da počnete koristiti Seat Packtkaninu za vaša Priam kolica.

CYBEX Sjedište kolica Priam Platinum Sepia Black

Original price was: 398.00KM.Current price is: 378.10KM.
Čim dođe vrijeme kada vaše dijete može sjediti i ostati u uspravnom položaju, savjet je da počnete koristiti Seat Packtkaninu za vaša Priam kolica.