Najomiljeniji brand modernih roditelja

FREEON -15%

Popust na kompletan asortiman brenda Freeon

0 days 00 hr 00 min 00 sc

FreeON Podloga za prevlačenje premium siva 50x70x6 cm

49.00KM
Ugodna mekana podloga namjenjena za korištenje na komodi za previjanje ili na nekoj drugoj stabilnoj ravnoj površini namijenjenoj prematanju, jer osigurava udobno i ugodno presvlačenje djeteta.

FreeON Drveni krevetić Ava Basic

298.00KM
Prekrasan FreeON Ava krevetić nudi sigurnost i udobnost djetetu tijekom dužeg perioda. Podnica krevetića može se namještati na tri različite visine, što roditeljima olakšava podizanje i stavljanje bebe u krevetić.

FreeON Nosiljka Travel mode 8 u 1

168.00KM
Klokanica Travel Mode ima 8 različitih funkcija korištenja. Apsorbira težinu vašeg otoka i smanjuje izravni napor vašeg tijela. Preraspodjeljuje težinu djeteta s gornjeg dijela leđa, ramena i ruku ravnomjerno oko struka i tako smanjuje pritisak na kralježnicu odraslih tijekom nošenja.

FreeON Podloga za presvlačenje tvrda Tiny miracle

55.00KM
Podloga ima tvrdo dno i namijenjena je za korištenje na dječjim krevetićima i drugim površinama. Opremljena je s 4 noge koje sprječavaju klizanje. Prekrasni motivi uljepšat će vaš kutak za presvlačenje.

FreeON Sjedište COMFY I size 125-150 cm roza

49.00KM
Neka sigurnost i udobnost u automobilu svima budu na prvom mjestu, a posebno najmlađim članovima obitelji. Tako ćete se bezbrižno i s osmijehom na licu odvesti u nove avanture, a autosjedalica FreeOn Comfy ispunit će sva vaša očekivanja. Namijenjena je djeci od 125 do 150 cm. Udobnost osiguravaju naslon za ruke i dodatno podstavljeno sjedalo.

FreeON Sjedište COMFY I size 125-150 cm

49.00KM
Neka sigurnost i udobnost u automobilu svima budu na prvom mjestu, a posebno najmlađim članovima obitelji. Tako ćete se bezbrižno i s osmijehom na licu odvesti u nove avanture, a autosjedalica FreeOn Comfy ispunit će sva vaša očekivanja

FreeON Sjedište Taurus Fix, i-Size 125-150 cm, plava

98.00KM
Neka sigurnost i udobnost u automobilu svima budu na prvom mjestu, a posebno najmlađim članovima obitelji. Tako ćete se bezbrižno i s osmijehom na licu odvesti u nove avanture. FreeOn Taurus fix autosjedalica ispunit će sva vaša očekivanja. Namijenjena je djeci od 125 do 150 cm. Udobnost osiguravaju naslon za ruke i udobno podstavljeno sjedalo.

FreeON Sklopiva dvostrana podloga za igru Magic Road

118.00KM
FreeON Magic sklopiva podloga za igru ​​ nezamjenjiv je dodatak za sve uzraste vašeg djeteta. Zbog mekane XPE pjene pogodan je za korištenje od rođenja nadalje. Dimenzije rastvorene podloge su 200×150, debljina 1. Jednostavno se može presavijati i koristiti samo jedan dio.

FreeON Nosiljka 2u1 siva

69.00KM
FreeON kengur Side by Side 2 u 1 ima dvije različite pozicije nošenja, lak je za nošenje i idealan je pratilac kada nosite bebu bilo kada i bilo gdje. Izuzetno je praktičan jer omogućava djetetu da istražuje okolinu ili se samo ugodno odmori u majčinom naručju.

FreeON Autosjedalica GALAXY 40-104 cm I-size 360°

588.00KM
FreeON Galaxy je autosjedalica za djecu od 40 do 105 cm. Osim sjedala koje se okreće za 360°, ima podesivi naslon i naslon za glavu te iznimne sigurnosne standarde.

FreeON Kišobran kolica SOLO black/white

258.00KM
Lagana i moderna sportska kolica FreeON Solo odlična su putnica kako u svakodnevnim šetnjama gradskim ulicama tako i na odmoru. Solo kolica krase lagani aluminijski okvir i tekstilni dio koji se lako čisti i održava.

FreeON Podloga za presvlačenje animal 50x80x10 cm

55.00KM
Podloga ima tvrdo dno i namijenjena je za korištenje na dječjim krevetićima i drugim površinama.